Click to rate this post!

Предимствата на разработчика включват:

  • Обширна колекция от лицензиран софтуер;
  • Надеждност, доказана през годините;
  • Използване на технологията HTML5, която е достъпна и поддържа различни устройства;
  • Постоянни участия и победи на международни изложения.

История на игрите в CT Gaming (Mega Jack)

ct gaming

CT Gaming Interactive стартира през 2012 г. През това време тя постигна впечатляващ успех и представи широко портфолио, което включва повече от 150 видеослота с различни сюжети. Всеки проект е представен със собствена сюжетна линия и събития, което прави геймплея по-вълнуващ и интересен. Разработчикът работи по издадени лицензи от различни юрисдикции и представя продуктите си на презентации за сътрудничество с други онлайн казина. От самото начало организацията участва в големи събития като SIGMA, ICE London, G2E Las Vegas и др. По данни на компанията по разработването на развлекателната игра работят около 50 души. Средният процент на възвръщаемост на игрите е 96%.

Слот игри в CT Gaming

Тъй като основният продукт на CT Gaming Interactive са видеослотовете, заслужава си да отбележим най-популярните игри, на които се наслаждават геймъри от цял свят:

Lady Emerald е класически видеослот с 5 барабана и 20 печеливши линии, посветен на азиатската традиция. Играчите ще се насладят на златни монети, ориенталски момичета и тема ин-ян.
Ice Rubies – Този слот ще се хареса на любителите на скъпоценни камъни, тъй като в него има огромно количество диаманти. Производителят предлага 40 печеливши линии и допълнителни символи, като Wild и Scatter.
Clover Wheel е слот на ирландска тематика с леприкони и божии птици. Ако имате късмет, можете да активирате бонус колелото на късмета и да получите страхотни награди.
Win Storm е каскадна игра с 30 печеливши линии и 5 барабана.
Queen of Flames – слотът е създаден в жанра на супергероите и ви позволява да получите максимални печалби в процентно съотношение 3000:1.
Enchanted Fruits е машина с омагьосани плодове, изработена в приказен стил. Атмосферата на слота ви позволява да се потопите в страната на магията и да се почувствате като приказен герой.

Сътрудничество с други марки

Статистически около 24 различни бранда казина използват представения софтуер от CT Gaming Interactive. Доставчикът си сътрудничи с такива известни казина като MelBet, BetWinner, CBet и други. Сред софтуера има основни направления по теми: теми за плодове, животни, аркади и други забавления. Аркадите често имат египетска тематика и се фокусират върху съвременни теми. Този развлекателен софтуер се отличава с ярки цветни акценти и страхотна анимация.

Сред продуктите, представени на други платформи, има дори игри с карти и настолни игри. Доставчикът е създал качествен софтуер, който позволява на операторите да създават персонализирани промоции за играчите и да определят многостепенни джакпоти, за да привличат клиенти към отделни модели видеослотове.

Заключение

Не е изненадващо, че много казина обмислят да си партнират с CT Gaming Interactive и да интегрират техните слотове в сайтовете си. Те имат не само обширно портфолио, което включва както класически, така и иновативни идеи, но и различни пазари на дейност.